5 beneficii ale meselor de gradină concepute de Greencost

La începutul fiecărui sezon de primăvară, încep să apară nevoi de recondiționare sau pur și simplu de schimbare a aspectului grădinii tale.

Începând cu îngrijirea pe care trebuie să o acorzi vegetației, inclusiv reparații la sistemele de irigații sau toaletarea copacilor și întreținerea arbuștilor, până la schimbări ale pieselor de mobilier de grădină, toate acestea reprezintă un efort necesar pentru a beneficia de niște condiții excelente ale grădinii tale.

În ceea ce privește mobilierul de grădină, Green Cost îți pune la dispoziție o gamă diversă de mese, scaune sau bănci, cișmele sau alte corpuri de grădină. Dintre acestea, poate cel mai important element – și cu siguranță, un nelipsit – sunt mesele de grădină.

Pentru a te bucura de momente de relaxare în aer liber, în propria grădină, iată câteva beneficii ale meselor de grădină produse de Green Cost.

  • Sunt realizate doar utilizând lemn de calitate superioară

Elementele din lemn folosite pentru construirea unor mese de grădină de calitate, sunt un factor important. Întrucât mesele de grădină concepute de Green Cost sunt realizate din lemn de tec sau din ratan, nu va trebui să-ți faci griji în ceea ce privește calitatea acestora.

Lemnul de tec oferă rezistență meselor de grădină și asigură durabilitatea acestora în timp, chiar și în cazul mediilor cu o umiditate crescută sau precipitații frecvente. De asemenea, lemnul de tec are proprietăți naturale care ajută la menținerea dăunătorilor și insectelor nedorite departe de piesele tale de mobilier de grădină.

În ceea ce privește mesele de grădină confecționate din ratan, acestea oferă beneficii ce țin de aspect și sunt foarte ușor de întreținut și curățat. Ratanul poate fi sintetic sau natural și este un material foarte ușor, așa că mesele de grădină confecționate din acest material sunt foarte ușor de transportat și de mutat oriunde doriți să le amplasați în grădină.

Dacă trebuie să te hotărăști în a alege între mesele de grădină confecționate din ratan natural sau sintetic, este esențial să știi care sunt caracteristicile specifice fiecăruia dintre ele.

Ratanul natural are un aspect mult mai arătos, însă este mai puțin rezistent în ceea ce privește precipitațiile și umezeala, în timp ce rataul sintetic oferă o rezistență mai mare.

Indiferent de materialul din care sunt confecționate mesele de grădină de la Green Cost, acestea sunt tratate în trei straturi, așa că rezistența lor este totuși garantată.

  • Suportul metalic este zincat și vopsit în câmp electrostatic

Pe lângă părțile confecționate din lemn – sau ratan – mesele de grădină de la Green Cost au suporți metalici zincați și vopsiți în câmp electromagnetic.

Acest lucru presupune o durabilitate mult mai mare a pieselor de mobilier de grădină. Vopseaua în câmp electromagnetic oferă un strat uniform care protejează împotriva factorilor fizici externi, precum zgârieturile, exfolierea și rugina.

Astfel, prin utilizarea acestui tip de protecție externă, beneficiezi de o durată de viață mai îndelungată a pieselor de mobilier de grădină.

  • Mesele de grădină de la Green Cost au un design simplu și util

Deoarece punem accent pe utilitatea tuturor produselor pe care le confecționăm, mesele de grădină Green Cost sunt gândite în așa fel încât să reprezinte o piesă unitară și practică.

De aceea, designul meselor de grădină este unul simplu, delicat, care pune accent pe utilitatea finală a produsului.

De asemenea, deoarece mesele de grădină Green Cost prezintă un design simplu, nu trebuie să-ți faci griji în privința montajului. Aceste pot fi montate rapid și simplu, fără prea multe dificultăți, chiar și de neprofesioniști.

  • Mesele de grădină Green Cost sunt modulare

Întrucât pachetul nu este complet fără scaunele pe care să te poți relaxa în grădina ta, Green Cost oferă seturi complementare de bănci de grădină, pe care le poți asocia cu mesele de grădină. Beneficiezi de aceeași calitate a produselor și de consistență în design.

  • Mesele Green Cost au utilizări multiple

Întrucât nu vrem să limităm în niciun fel utilizarea produselor Green Cost, mesele de grădină au fost concepute special pentru a putea fi utilizate în situații diverse. Astfel, mesele de grădină Green Cost sunt destinate parcurilor, grădinilor private sau publice sau teraselor, însă nu sunt limitate la aceste utilizări. Dacă ai găsit o situație în care ai nevoie de mobilier de exterior, cu siguranță te poți baza pe Green Cost.

Desigur, trebuie menționat că Green Cost îți pune la dispoziție mai multe seturi de dimensiuni, forme sau culori, așa că opțiunile sunt cât se poate de cuprinzătoare chiar și pentru cele mai pretențioase situații.