Băncile de parc, stradale sau de grădină şi beneficiile de a le comanda de la Green Cost

Băncile sunt foarte des utilizate, indiferent de locurile în care sunt poziţionate. Astfel, ele pot să fie integrate în zonele stradale, în grădinile publice sau private, precum şi în parcurile mici şi mari ale oraşelor. Băncile de calitate rezistă bine în timp, au capacitatea de a susţine greutate mare şi au un aspect frumos timp îndelungat. Băncile sunt nelipsite pe aleile parcurilor, în zonele de relaxare sau chiar în incintele complexelor rezidenţiale, care au spaţii dedicate socializării şi cunoaşterii reciproce. Green Cost oferă bănci de calitate superioară, realizate conform standardelor existente într-o gamă variată de culori. Pentru a afla mai multe detalii, poţi accesa link-ul următor: www.greencost.ro. Iată informaţii importante legate de băncile de la Green Cost şi beneficiile de a le comanda de la această companie: 

  1. Băncile sunt destinate atât spaţiilor publice, cât şi celor private

Băncile construite la Green Cost sunt destinate categoriilor diverse din domeniul public şi priviat. Aşadar, poţi integra o asemenea bancă în grădina ta frumos amenajată sau poţi comanda bănci pentru parcuri şi zone stradale importante. Se pot folosi în zonele din parc unde există trafic mai mare, pe aleile principale sau în zone intim construite din interiorul parcului. De asemenea, se pun bănci pe malul apelor pentru a oferi posibilitatea de relaxare şi de destindere. De acolo poţi admira răsăritul sau apusul, ori poţi privi bărcile sau vapoarele de agrement. În cadrul grădinii personale, băncile sunt puse în zonele unde poţi să iei masa sau în locurile unde te relaxezi privind florile. De asemenea se pot pune bănci în zonele stradale unde există puncte importante şi trafic mare. Ele sunt poziţionate astfel încât să ofere trecătorilor posibilitatea de a se aşeza atunci când doresc să ia o pauză.

  • Partea metalică din construcţia lor este vopsită în câmp electrostatic

Băncile de la Green Cost sunt realizate dintr-o parte metalică şi una din lemn. Partea metalică este vopsită în câmp electrostatic pentru a avea un aspect uniform şi pentru o rezistenţă îndelungată. Astfel, te vei bucura de aspectul lor frumos pentru mult timp din momentul amplasării în locaţia stabilită.

  • Poţi alege culorile suporţilor metalici, conform nevoilor proiectelor în care sunt introduşi

Suporţii metalici din construcţia băncilor sunt uşor de personalizat, schimbând culoarea în care ei sunt vopsiţi. Astfel, culorile din care poţi alege sunt: negru, gri antracit sau verde. Le poţi folosi creativ şi poţi adapta imaginea la ceea ce doreşti să obţii din punct de vedere vizual. Te poţi juca oricând cu anumite culori pentru a construi un nou proiect pe care îl poţi implementa. Aşadar, o bancă cu suport metalic negru şi partea de lemn maro, poate să fie clasică şi poziţionată în orice tip de parc sau locaţie privată. Dacă doreşti o bancă într-o culoare neobişnuită, poţi alege o parte metalică verde şi poţi face contrast cu nuanţa aleasă pentru partea de lemn a băncii.

  • Lemnul din construcţie este tratat cu 3 straturi de protecţie

Calitatea băncilor de la Green Cost este ridicată. Aici se folosesc trei straturi de protecţie pentru a aduce clienţilor bănci care rezistă foarte bine în timp. Astfel, se dă un prim strat care este o protecţie împotriva umezelii. Apoi, se pune un strat de protecţie pentru zonele în care ar putea exista mucegai, iar ultimul strat este cel legat de razele UV. Banca va arăta impecabil după multe folosiri, chiar şi în zonele aglomerate ale parcurilor. Acolo traficul este intens, iar oamenii se aşează des. Băncile Green Cost sunt de calitate înaltă, iar atenţia la detalii este foarte importantă pentru cei care construiesc design-ul şi realizează banca în întregime. Echipele cu experienţă îndelungată în acest domeniu al mobilierului urban lucrează cu pasiune pentru a aduce clienţilor produse calitative.

  • Culorile lemnului pot să fie alese conform dorinţelor

Dacă partea metalică a băncii poate să fie neagră, gri antracit şi verde, partea de lemn poate avea culorile specifice. Aşadar, culorile disponibile sunt: maro, cireş sau stejar deschis. Poţi personaliza băncile conform dorinţelor tale. Poţi combina bănci în culori deschise ale lemnului şi cu parte metalică închisă, cu bănci care au inversate polarităţile. Astfel, te poţi juca într-un mod creativ cu imaginea construită în zona amenajată.

  • Băncile sunt foarte frumoase şi decorative

Băncile de la Green Cost sunt foarte atragătoare din punct de vedere estetic. Ele sunt frumoase şi decorative pentru spaţiul în care sunt poziţionate. Poţi astfel decora parcuri sau străzi, precum şi zone importante din parcările centrelor comerciale sau din propria grădină. Te poţi bucura de un aspect elegant şi plăcut, care te va încanta de fiecare dată.

  • Băncile sunt practice şi pot să fie utilizate zilnic

Principalul scop al băncilor este cel funcţional. De aceea te poţi bucura de acestea oriunde le poţi amplasa. Parcurile, străzile sau grădinile publice şi private sunt locuri unde se găsesc adeseori bănci de exterior. În grădina ta nu poate să lipsească cel puţin o bancă de calitate, de la Green Cost. Ea va deveni locul unde te poţi relaxa şi poţi admira priveliştea din curtea ta.

  • Băncile sunt rezistente şi se prezintă bine în timp

Rezistenţa unei bănci este importantă. Băncile de exterior sunt supuse modificărilor meteorologice. De aceea modul în care sunt tratate şi vopsite, ajută în a se păstra intacte în timp. Green Cost oferă bănci şi mobilier urban de calitate superioară, cu detalii de construcţie care ies în evidenţă. Astfel, poţi cumpăra băncile pentru exterior pe care le poţi personaliza conform dorinţelor tale şi proiectului în care sunt incluse. Rezistenţa acestor bănci provine şi din cele 3 straturi de protecţie existente. Lemnul lor este tratat împotriva umidităţii, mucegaiului şi razelor UV.

Cumpără bănci stradale, pentru parcuri sau pentru alte spaţii, de la Green Cost. Vei găsi calitate şi dedicaţie din partea întregii echipe care se ocupă de constrtucţie şi de îndeplinirea standardelor cerute de execuţie. Pentru a comanda, este necesar să intri pe site şi să citeşti detaliile de contact. Te vei bucura de bănci frumoase, decorative şi rezistente.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *