Beneficiile cișmelelor pentru parcuri oferite de Green Cost

Deoarece se apropie sezonul cald, încep pregătirile pentru amenajarea spațiilor publice, a parcurilor sau chiar a grădinilor private.

Pe lângă elementele de vegetație care trebuie îngrijite, o atenție specială trebuie să fie acordată și elementelor de decor, mobilierului urban și în special elementelor care asigură necesarul de apă potabilă în spațiile publice sau în curțile și grădinile private.

Green Cost oferă piese de mobilier urban specific pentru această nevoie, prin producerea cișmelelor pentru parcuri.

Iată câteva beneficii pe care le presupune utilizarea cișmelelor pentru parcuri – și nu numai – concepute si confecționate de Green Cost.

  • Factorul utilitate

Green Cost este o companie care pune accent pe utilitatea produselor confecționate, pe lângă alți factori. De aceea, de fiecare dată când un produs este creat de către Green Cost, acesta este special gândit pentru a servi unei nevoi specifice ale societății.

Atunci când vorbim de cișmelele pentru parcuri, utilitatea acestora este cât se poate de evidentă, cișmelele acoperind necesarul de sursă de apă potabilă în locuri publice, cum ar fi parcurile sau grădinile publice.

Cișmelele Green Cost sunt create și concepute pentru a fi cele mai eficiente în îndeplinirea funcției care le-a fost atribuită.

  • Factorul estetic

Deoarece cișmelele sunt în general montate în spații publice, factorul estetic nu poate fi neglijat. Pentru a se potrivi cel mai bine peisajului urban, dar și celui natural al parcurilor, cișmelele sunt realizate utilizând un design simplu și delicat. Acest lucru asigură utilizarea lor în spații diverse, fără teama de a reprezenta un element străin, care nu se potrivește decorului.

  • Cișmelele Green Cost sunt realizate din materiale calitative

Green Cost creează doar produse care trec de testul timpului și care își dovedesc rezistența la factorii externi.

În cazul cișmelelor, ele sunt confecționate din materiale calitative, potrivite acestui tip de întrebuințare. Cișmelele Green Cost sunt realizate dintr-un aliaj rezistent de aluminiu și sunt tratate corespunzător pentru a sigura protecția împotriva ruginii.

De asemenea, materialele utilizate nu afectează calitatea apei, deci nu va trebui să-ți faci griji că apa va fi contaminată cu substanțe chimice dăunătoare sănătății.

  • Montaj rapid și simplu

Pentru că nu vrem să afectăm negativ utilizarea timpului tău, toate produsele pe care le confecționăm sunt astfel concepute pentru a putea fi montate ușor, fără a întâmpina dificultăți și într-un interval scurt de timp.

Montajul poate fi efectuat pe sol sau prin betonare, în funcție de situația și mediul în care cișmelele vor fi utilizate.

  • Pot fi folosite pentru uz personal

Dacă vrei să introduci un element de decor în grădina ta, cișmelele pot fi o soluție de pe urma căreia mai și beneficiezi.

Acest lucru se întâmplă deoarece, cișmelele pot fi o sursă de apă potabilă pentru momentele în care te relaxezi în grădină.

De asemenea, în cazul în care ești fan al grădinăritului, vrei să-ți întreții gazonul sau ai nevoie de o sursă de apă la îndemână atunci când ești în grădină, cișmelele sun o soluție discretă și convenabilă.

Acestea pot fi trasformate în sursă de apă pentru irigații atunci când grădinărești sau vrei să păstrezi gazonul cqt mai verde, sau pot fi pur și simplu o sursă de apă pentru a te răcori vara. 

  • Pot fi personalizate în functie de nevoile beneficiarului

Întrucât nu toate situațiile sunt la fel și nu toate gusturile corespund, Green Cost îți pune întotdeauna la dispoziție mai multe opțiuni dintre care sa alegi, indiferent de produsul de care ai nevoie.

Variațiile se referă la dimensiuni, culori și design.

De aceea, poți alege între cișmele cu dimensiuni începând de la 76 de centimetri înălțime și 44 de centimetri în diametru, până la 80 de centimetri înălțime și 33 de centimetri în diametru. Desigur, în cazul în care ai alte cerințe, poți discuta cu echipa noastră de experți și, în urma asistenței primite, să modifici dimensiunile în funcție de nevoile tale.

Dacă vorbim de design, în cazul în care ai cerințe speciale, echipa noastră de specialiști îți va asigura sprijinul necesar în atingerea obiectivelor tale, respectând specificațiile tehnice, pentru a crea modelul dorit de tine.

Modelele deja existente de cișmele pentru parcuri puse la dispoziție de către Green Cost sunt disponibile în mai multe culori, începând la clasicul negru, la gri antracit Ral 7016, verde și până la culori cu aspect învechit, precum verde antic și cupru antic.

După ce ai făcut toate calculele, sună-ne, iar specialiștii noștri te vor ghida pentru a face cea mai bună alegere pentru grădină sau pentru parcuri.