De ce să alegi panourile publicitare (afișaj stradal)?

Publicitatea este esențială atunci când vrei ca afacerea ta, proiectul tău sau ideea ta să ajungă la publicul potrivit și să atragă atenția oamenilor care ar putea fi interesați. Acum, există nenumărate metode de a-ți face publicitate, de la campanii online, pe Facebook sau pe orice rețea socială, la campanii televizate sau diverse colaborări cu oameni „cu influență”.

Însă tradiționala metodă – și poate cea mai eficientă și ușor de cuantificat – este să folosești un panou de afișaj stradal pe care să-l plasezi fie în zone de interes și cu trafic numeros, fie în propriile locații pentru care îți dorești reclama.

Panourile de afișaj stradal sau panourile publicitare sunt un marcaj eficient al prezenței tale în public, te ajută să comunici direct ofertele, beneficiile sau ideile proiectului tău și sunt o metodă simplă – și ieftină! – de a-ți atinge obiectivele campaniei advertoriale.

Pentru a-ți demara fără stres activitățile de publicitate, Green Cost îți pune la dispoziție întreaga sa gamă de panouri de afișaj stradal calitative și rezistente.

Iată câteva motive pentru care să alegi panourile publicitare oferite de Green Cost.

  • Panourile publicitare Green Cost pot fi utilizate în domenii variate

Pentru a nu pune limite obiectivelor de publicitate ale afacerilor, panourile Green Cost au fost create folosind un design simplu și discret. Panourile publicitare sunt destinate instalării în parcuri, zone publice, în zonele cu obiective de interes turistic sau în curțile muzeelor și nu numai.

  • Sunt construite din materiale care garantează durabilitatea în timp

În cele mai multe cazuri, atunci când vrei să faci o investiție achiziționând un produs, vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere. Iar alegerea este influențată de obicei de mulți factori, însă cel mai important este rezistența produsului.

Dacă vrei să te asiguri că ai cumpărat un produs care să merite achiziția, atunci vei lua în calcul rezistența produsului și durabilitatea acestuia.

Din fericire, atunci când vorbim de panourile publicitare produse de Green Cost, nu va trebui să-ți faci griji în legătură cu acest aspect. Deoarece sunt realizate dintr-un metal rezistent, panourile de afișaj stradal create de Green Cost garantează o durată de viață îndelungată a acestora, chiar și în condiții de mediu aspre.

  • Panourile publicitare Green Cost își păstrează aspectul în timp

Aproape orice tip de metal necesită o atenție specială după ceva timp. Acest lucru se întâmplă fie pentru că apar zgârieturi după montare sau manevrare, fie pentru că stratul de vopsea nu rezistă și se exfoliază.

Din acest motiv, după câteva luni de utilizare, cele mai multe panouri publicitare încep să-și arate vârsta și să se uzeze.

Însă panourile pde afișaj stradal produse de Green Cost au fost gândite special pentru a-și păstra aspectul, chiar și după perioade îndelungate de expunere în stradă sau în alte zone.

Întrucât panourile publicitare Green Cost sunt vopsite în câmp electromagnetic, nu trebuie să te îngrijorezi că va trebui să le înlocuiești după câteva luni de utilizare.

Asta deoarece vopseaua în câmp electromagnetic oferă un strat uniform protector de o calitate superioară. Vopseaua în câmp electromagnetic oferă o rezistență mecanică incomparabilă față de vopseaua convențională în ceea ce privește protecția față de zgârieturi. De asemenea, vopseaua în câmp electromagnetic oferă o rezistență chimică superioară, are o durată mai mare de viață și nu este predispusă la exfoliere.

  • Panourile publicitare Green Cost sunt ușor de montat

Deoarece sunt create pentru a servi unor utilizări diverse, panourile de afișaj stradal produse de Green Cost sunt extrem de ușor de montat. Sistemul de montare este pe sol, utilizând conexpanduri, sau prin betonare.

Câteva informații de care încă nu știi – dacă nu te-ai hotărât încă – le afli aici.

Dimensiunile panourilor de afișaj stradal Green Cost variază de la 700 x 1000 cm, 720 x 1120 cm, 1000 x 1400 cm sau 1400 x 2000 cm.

Încă un avataj este că dimensiunile pot fi personalizate în funcție de cerințele beneficiarului.

Iar pentru a-ți personaliza cât mai mult alegerea, Green Cost produce panouri de afișaj stradal în diferite variante de culori, de la negru la gri antracit RAL 7016 și până la verde.

Green Cost oferă panouri de afișaj stradal durabile și calitative. Experiența echipei de producție, precum și standardele înalte de lucru, asigură succesul fiecărui produs conceput și realizat de Green Cost. Garanția calității este oferită de implicarea și dedicarea întregii companii pentru reușită.