Despre noi

Home > Despre noi

Green Cost este un producator cu capital romanesc, avand ca obiectiv asimilarea, inovarea si realizarea de mobilier urban si de gradina si a pieselor turnate, intr-o gama suficient de variata pentru a satisface cerintele clientilor.

Echipa experimentata. Lucram in prezent cu profesionisti experimentati, ce detin o experienta de peste 10 ani in industria prelucrarii lemnului si a mobilierului de gradina sau stradal. Datorita exeperientei acumulata de echipa Green Cost, putem produce si comercializa majoritatea reperelor de mobilier urban si de gradina - de la delimitatori de trafic, cosuri de gunoi stradale, jardiniere, suporti pentru biciclete, pana la stalpi de iluminat ornamentali, banci de odihna si cismele ornamentale.

Dotari tehnice complete. In egala masura, beneficiind de dotarea tehnica necesara, putem realiza orice repere de mobilier urban si de gradina din aluminiu, fonta sau confectii metalice, pe baza propunerilor, specificatiilor tehnice sau reperelor originale puse la dispozitie.

Standarde inalte. Echipa Green Cost isi propune in continuare mentinerea, impreuna cu partenerii sai, a celor mai ridicate standarde de calitate prin realizarea de produse performante si durabile.

Misiune. Misiunea noastra este sa oferim produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa atinga potentialul maxim al spatiului utilizat.

Va asteptam si va stam la dispozitie pentru realizarea oricarui proiect in domeniul amenajarilor urbane si de gradina.
Solicita oferta personalizata

Ai o comanda personalizata pentru produsele noastre? Putem executa modele la comanda si in cantitati specifice pentru fiecare client.
Echipa de profesionisti si atelierul de productie GreenCost se afla la dispozitia dvs.

Cere oferta